dilluns, 21 de juny del 2021

1971-2021. XXXII Congreso Asociación Archiveros de la Iglesia

 

Amb aquest Congrés de la Asociación de Archiveros de la Iglesia (AAIE) que celebra el 50é aniversari de la seua tasca pastoral, social, cultural i divulgadora, entrem plenament en la temporada de l'estiu.

És una trobada congressual per posar en comú el mutu reconeixement de tots els que treballem en arxius, així com els progressos organitzatius i tècnics del grans arxius diocesans i metropolitans. També es parla del valuós capital humà i de les necessitats de futur a curt i llunyà termini: http://scrinia.org

Gràcies a les noves tecnologies hem tingut l'oportunitat d'assistit a les sessions dels dies 9 i 13 de juny, i hem aprés del quefer arxivístics del món professional. 

Ens queden dues cites més "a distància" (els dis 23 i 30 de juny de 2021), però tal volta la més destacable, per correspondre als nostres arxius valencians, siga el dia 30 de juny de vesprada. Ens parlaran el canonge-director arxiver de la catedral de València, Sr. Vicent Pons i, el director dels arxius diocesans valencians, Sr. Xavier Serra. Una ocasió única d'escoltar-los a tots dos. La cloenda se celebrarà presencialment, el pròxim 24 de setembre de 2021, a la localitat madrilenya de El Escorial.

¡¡¡Us desitgem a totes i tots un bon estiu!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada