dimecres, 5 d’abril del 2017

XV JORNADES ESPANYOLES D'INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ



A nivell estatal i en l’any 1971 es va constituir l’Associació de ”Archiveros y Bibliotecarios Eclesiásticos” (http://www.scrinia.org/home.php), integrada en la Federació espanyola de Societats d’ Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística (FESABID). 

FESABID, és una entitat de dret privat, sense ànim de lucre, fundada el 1988 amb la finalitat de reunir a les associacions professionals més rellevants del sector. La Federació constitueix un lloc de trobada dels professionals representats per les seues respectives associacions, per tal d'intercanviar coneixements i experiències i realitzar junts projectes d'interès comú.

FESABID és reconeguda com a portaveu comú dels professionals de la informació i la documentació espanyols per l'Administració Pública Espanyola, la Unió Europea i diversos organismes internacionals. FESABID organitza amb periodicitat biennal les Jornades Espanyoles de Documentació, juntament amb la Fira Documat.

I, així és que durant els propers dies 25 i 26 de maig de 2017, es celebrarà a la ciutat de Pamplona (Navarra) una nova edició de les Jornades, dedicades a les sinergies dels professionals per a la transformació digital del patrimoni documental.

http://www.fesabid.org/pamplona2017 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada