diumenge, 15 de gener del 2017

DINAMITZAR LA POBLACIÓ PEL PATRIMONI


Des de la Regidoria de Turisme s'ha mamprés un pla de dinamització de Quart de Poblet a través del patrimoni. Estem orgullosos del nostre Ajuntament per contribuir a la protecció de tot allò que és  patrimoni local, i fonamentar els seus objectius en una educació sociocultural que permeta un aprenentatge integral del patrimoni.

Dins del marc normatiu bàsic en què s'inspira la actuació municipal, difondre el patrimoni és restaurar la perspectiva de la gestió responsable, és posar en valor que el som com a poble, és defensar la investigació i difusió d'estudis referits a Quart.

I és en aquest context que l'Ajuntament ha creat una xarxa identificativa de bens locals de rellevància per a promoure una oferta d'eco-rutes turístiques i culturals. És per això que ha inclós la Parròquia i ha posat en la seua façana una placa distintiva.

I, des de l'àmbit arxivístic i eclesial, igualment destacaríem la capella de la Comunió realitzada pel Sr. Vicent Gascó i Massot (1734-1802), autor de la decoració de la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats de València.  També  el quadre de Sant Onofre  combregant a mans de l'àngel, obra de Constantino Gómez.

L'enhorabona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada