divendres, 10 de juny de 2016

FUNDADORA MADRE RÀFOLSAvui hem d'agrair el nostre seguidor Sr. Juanje López Juan, per les gestions realitzades en favor de la recepció dels butlletins de la fundadora de la Congregació Hermanas de la Caridad de Santa Ana, Madre Ráfols, que desenvoluparen la seua tasca assistencial i pastoral en l'antic Sanatori de Sant Onofre des de finals dels anys 60-80.

La documentació arxivística eclesiàstica fa únic al seu arxiu parroquial, i per tant, única també la seua memòria en un doble vessant: administrativa i històrica. La vida parroquial exigeix l'arxiu com a instrument del seu govern, i per això, és ambiciosa la pretensió de la Parròquia Puríssima Concepció de Quart de Poblet.


Tan singular patrimoni cultural en la seua dialèctica relació s'ordenen, classifiquen i cataloguen "els papers" del sistema arxivístic parroquial. I és aquí per preservar la memòria i trajectòria de la Congregació a Quart de Poblet, a través de la seua fundadora, ens és grata i necessària la recepció dels butlletins que vénen editant per a la causa de la canonització de la Mare Ràfols. Així mateix, del Pare Joan Bonal (auxili espiritual i material de la fundadora).


2 comentaris:

  1. Enhorabona!! Ànim i endavant!!!

    ResponElimina
  2. Benvolguda Pepa, des de l'Arxiu parroquial, agrair el teu comentari de recolzament. Després d'un temps de sequera, arribe amb un impuls nou. Ho mereix la vida parroquial i el seu instrument de govern, l'Arxiu. En nom del rector, D.Francisco, i en el meu propi, moltes gràcies.

    ResponElimina