dimecres, 6 d’abril de 2016

Rvda. Madre Asunción Soler i la Influència del beat Manuel González


A principis del mes de març de 2016, el papa Francisco va resoldre fer sant de l’Església al beat Manuel González García (1887-1940), bisbe de Màlaga (després de Palència) i, que segons els especialistes va influir intensament en la Rvda. Madre Asunción Soler Gimeno, en fundar la congregació de les Carmelitas del Sagrado Corazón de Jesús, en 1924. És del tot remarcable l’establiment del Col·legi San Enrique a Quart de Poblet, gràcies a la mencionada orde.


La figura del beat González també és de rellevància per a la nostra parròquia per ser el fundador de la Unión Eucarística Reparadora, i que mitjançant  la branca laica anomenada las Marías de los Sagrarios, i les de València, gràcies a les parroquianes difuntes Fina Liern Rodrigo i María Morante Monzó (q.p.d.), estigueren acompanyant la feligresia de la parròquia durant quasi una dècada setmanalment. Aquesta iniciativa continua realitzant-se en l’actualitat però sense les monges.

També aprofitarem per assenyalar que l’expedient de la causa de canonització de la mare Asunción Soler Gimeno (1882-1959), natural de Quart de Poblet, es va iniciar en Madrid el 27 de juny de 2001.


Enllaç Carmelitas del Sagrado Corazón de Jesús: http://carmelitasscj.com/madre-asuncion-soler-gimeno


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada