dissabte, 25 de setembre del 2010

PENSAR AMADOR, PENSAR PATRIMONI (I)

La quotidianitat ens acosta a la vida d'Amador Grinyó i Guzmán i inexcusablement Amador, ens acosta a la història de Quart. I és que la present conversació (segona entrevista de les projectades), ret homenatge a la Vila, amb la recreació de l'univers dels 100 anys del Cementiri Parroquial.
El nostre benvolgut croniste i escriptor, amb un estil àgil i acurat, a la manera de les nines russes, ens parla d'allà on hi ha la terra dels unicorns, el regne de les sirenes i la mar de les mil illes. Això és el que intrèpids navegants de tots els temps com ell, es van preguntar fins que poc a poc, van anar descobrint els secrets que cada mar i cada terra amagaven.
ARXIU. Temps enrere vaig dir de vosté que era "un teixidor de paraules", i per donar fe del meu interés per la seua esplèndida obra, ara podria enumerar-la, però, això és un assumpte que tractarem a banda, i aviat.
AMADOR.- Llum consultar tot allò que escric ja saps que ho tens al teu abast. A més a més, els meus treballs són a l 'Arxiu Parroquial, i van destinats al que se suposa és el públic natural: el lector que llegeix pel simple goig de saber de Quart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada