divendres, 20 de gener del 2017

2017. ASSEMBLEA PARROQUIAL


El pròxim dissabte 28 de gener de 2017, la Parròquia ha convocat una jornada de participació per analitzar, amb rigor, el Pla Diocesà de Pastoral, redactat a partir de l’eix temàtic principal d’aquell de la Conferència Episcopal Espanyola per als anys 2016-2020. 

El Pla Diocesà de Pastoral inclou 18 proposicions i 233 línies pastorals prioritàries per a la diòcesi, i per tant, directament relacionades amb les parròquies i les seues necessitats: corresponsabilitat al servei de l’evangelització, l’anunci de la Paraula de Déu, la litúrgia i el servei de la Caritat. 
Les propostes estan basades en les respostes de les pròpies parròquies (els seus ministeris laïcals, comunitats religioses, moviments eclesials) participants en el Itinerari Diocesà d’Evangelització (IDE), continuació de l’Itinerari Diocesà de Renovació (IDR). Un projecte realitzat en la diòcesi de València des de l’any 2010.

L’Assemblea parroquial junt al Consell Pastoral són dos dels òrgans assessors consultius del rector en la Parròquia. Des que en 2011 arribà a la Parròquia el nostre rector, D.Francisco J. Ballesteros, va ser en febrer de 2015, quan es convocà  la primera reunió assembleària de la comunitat parroquial. D'aquella profitosa convocatòria es fa necessària una nova edició que es presenta com una altra oportunitat per a la corresponsabilitat de totes i tots els parroquians en els reptes de l`Església del segle XXI.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada