divendres, 17 de juny del 2016

ANIVERSARI D. FRANCISCO J. BALLESTEROS


L’any 2016 amb el jubileu eucarístic i l’any de la Misericòrdia s'emmarca el context eclesial previ d’una celebració parroquial molt particular: la celebració del 25 aniversari de l’ordenació sacerdotal del nostre rector, D. Francisco José Ballesteros Rodríguez. 

L’esdeveniment tan singular (1991-2016) és un punt de partida més que un d’arribada, és un procés en el que encara queden tasques pendents, i que han estat iniciades des de la seua arribada a Quart de Poblet, el primer de juliol de 2011, mitjançant les necessàries línies prioritàries de pastoral. 

Un horitzó mobilitzador per cercar la vida a la llum de l’Evangeli en els anys que vindran, i seran el reflex amb claredat moral i sentit estratègic tant de les aspiracions de la comunitat parroquial de la Puríssima Concepció com de les responsabilitats que seran necessàries assumir per fer-les realitat.

Una missa d'acció de gràcies en la parròquia el diumenge, dia 19 de juny, a les 19'30h. serà el signe festiu  a compartir amb tota la feligresia. 



1 comentari: